Ugens madplan uge 3

Det har været en dejlig uge, også madmæssigt. Efterårsgryde er et hit. Nemt, hurtigt og billigt, og fantastisk til flere dage. Det smager vildt godt!

Kyllingebryststegen blev udsat til næste uge, fordi der dukkede noget dejligt oksekød op og blev til en anden slags Gryde. Der var/er også til to dage – vi spiser nemlig resten om lidt med kartoffelmos til. Ellers er der er ikke mange rester, lidt salat (som vi spiser i dag) og lidt ris, som Husbond spiser til frokost.

Næste uges madplan ser sådan her ud:

Mandag: Rodfrugttærte (opskrift/inspiration fra “Tænd på tærter”). Kålsalat til (af det vi nu har…)

Tirsdag: Gratineret pølseret (pasta, pølser, broccoli, ostesovs). Salatrester fra Mandag til. Asbjørn har bestemt og er med-kok).

Onsdag: Dhal. Naan til – der laves dobbelt dej, så der er til burgerboller også.

Torsdag: Burgere. Måske stegte kartofler til.

Fredag: Kuller med porre/spidskål. Frisk pasta til.

Lørdag: Lykkesmedens powerpot (Chili med rodfrugter). Vi laver vores med kanin.

Søndag: Kyllingebryststeg m. kartofler og blomkål.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s