Ugens madplan uge 51

Året går på hæld, som man siger. Madplanen er nem, det meste er “som man plejer”. Der er et par ting, der er anderledes, fx. er vi 7 d.22 og ruller os derfor lidt mere ud end vi plejer. Vi holder Bertrams fødselsdagsbrunch d.23, og sørger for rester fra d.22. Vi bliver ikke så mange i år; vi kunne ikke overskue at være 30 i år, så vi bliver kun 12.

Julens menu – og dagene op til – ser altså således ud:

Mandag: Koger vi en STOR kylling. Vi får hønsekødssuppe med kød og melboller, helt traditionelt.

Tirsdag: som mandag.

Onsdag: Kyllingepie (af kødet fra den kogte kylling).

Torsdag: Porchetta. Hertil græskarmos. Resten af det bagte græskar bruges til suppe til dagen efter.

Fredag: Brunch* med familien. Kage om eftermiddagen. Sandwiches af resten af porchettaen til aftensmad, måske med risengrød til dessert.

Lørdag: traditionel juleand med sovs og kartofler, små brunede og rødkål. Ris alamande til dessert (af risengrød fra dagen før).

Søndag: rester (bøvs).

*Brunch: små gode pølser, røræg, bacon, græskarsuppe m. rød mojo, godt hjemmebagt rugbrød og yoghurtbrød, spegepølse, kaninleverpostej (m.rødbeder) og ost. Hjemmelavet jordbærsyltetøj og dulce de leche er det søde indslag. Kaffe og te, og den rigtig gode æblemost.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s