Ugens madplan uge 46

Vi slagtede i går. Eller rettere, Ulf gjorde. Vi har nu rundt regnet 20 kg. kanin-kød i fryseren – ikke dårligt! Så nu skal der spises kanin for alvor. Vi overvejer at skrive en “Kanin til hverdag” – kogebog undervejs, for den synes vi, vi selv har manglet.

Madplanen er lidt forsinket, jeg var alt for arbejdsom i går til at sidde stille ved computeren. Sådan er det ind i mellem.

Nå, men vi starter med kanin allerede i dag. Planen kommer til at se sådan her ud:

Mandag: Kaninfrikadeller. Pasta og grønne bønner til. Og champignonsovs!

Tirsdag: Lieret Rosenkålssuppe.

Onsdag: Lyn kartoffelpizza. Frisk frugt til dessert.

Torsdag: Spaghetti med stuvet spinat og laks.Måske en grøn salat. Ønsket af Asbjørn, der er medkok.

Fredag: Majschowder. Nachos til. Ønsket af Bertram, der er medkok.

Lørdag: Svineskank. Vi har to (måske tre?) i fryseren, og de skal spises. Vi ved ikke helt hvordan, måske som klassiske gule ærter, måske som noget mere moderne – hvad synes du?

Søndag: rester eller en sandwich.

3 meninger om “Ugens madplan uge 46”

  1. Jeg ville elske sådan en kogebog, udfordringen er bare at kanin er svær at få fat på for os almindelige døde😄 men læg endelig nogle opskrifter ud

  2. Jeg ved det, jeg ved det. Vi fik det heller aldrig før vi selv begyndte at avle. Men det er faktisk rigtig godt og fedtfattigt kød, og jeg vil gerne være med til at udbrede det til os helt almindelige mennesker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s