Ugens madplan uge 40

Regnvejr, kulde, træthed ind i knoglerne. Oktober er her.

Vi har fået tarteletter med høns i asparges, koteletter, svampesovs og ovnkartofler, samt en selleri/æblesalat. Det var dejligt altsammen, og meget efterårsagtigt.

aegVores smukke høns lægger efterhånden æg – og er det ikke bare den fineste mad i verden? Helt vidunderlige, selvom de er små og endelig ikke må få mere end 5 minutter, når man koger dem. Men så er de også perfekte, med de mest solgule blommer.

 

 

 

Og nu til endnu en helt almindelig, småtravlt uge i efteråret. Vi prøver at have to vegetardage, en fiskedag og mindst én med fjerkræ. Det kommer til at se sådan her ud:

Mandag: Tarteletter med høns i asparges (rest fra i dag). Dernæst risengrød.

Tirsdag: Kikærtecurry. Der skal palmekål i vores, og ris til.

Onsdag: Kalkunmedister. Pasta med pesto til. Salat af savoykål til.

Torsdag: Fiskefrikadeller, bagekartofler, krydderurtecreme.  Majskolber til.

Fredag: Ravioli med ostesauce. Grøn salat til.

Lørdag:  Hjemmelavede gourmet hot-dogs. Bestemt af Asbjørn, der er med-kok.

Søndag:  Krebinetter med stuvede grøntsager (plus masser af persille) og kartofler. Bestemt af Bertram, der er med-kok.

Det må da siges at være en blandet landhandel med indhold fra hele verden!

Reklamer

En mening om “Ugens madplan uge 40”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s