Ugens madplan uge 38

Lørdag endte med Gryde. I ved, sådan en “få-ryddet-op-i-fryser-og-køleskab-gryde”. To små koteletter, 4 små stykker kylling, 4 pølser, en lille aubergine og 6 fine portobelloer, der skulle bruges nu. Lidt kartofler. Lidt magic, lidt rødvin, lidt tomat. Koge koge koge. Brød til. Mums!

fullsizerender

Og nu til ugens plan. Vi har heldigvis en rest af Gryden og så er der ønsker fra familien, og alt i alt kommer det til at se sådan her ud:

Mandag: rester, toppet med lidt flere pølser (de er af en eller anden grund spist) og nogle grønne bønner fra haven.

Tirsdag: Boller i karry (af lammefars). Gulerødder til, som stænger eller råkost. Ris. Ønsket af Bertram, der er med-kok.

Onsdag: Majschowder m. nachos. Ønsket af Asbjørn, der er med-kok.

Torsdag: Løgtærte. Hertil røget kalkunlår.

FredagChili con carne. Sådan en rigtig én, med skært oksekød og masser af bønner. Der laves til (mindst) to dage. Asbjørn, der HADER chili er nemlig på weekend med en kammerat.

Lørdag: som fredag.

Søndag: En pastaret med grøntsager. Hvilken finder jeg ud af, når jeg ved, hvad der trænger til at blive spist op fra grøntsagsskuffen. Det kunne godt blive denne disse Bladbeder i fløde, men det kan også blive noget med spinat og ricotta.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s