Ugens madplan uge 31

Efter en god, lang pause, er det tid at starte på madplanerne igen. Vi trænger til mere grønt og mere struktur på tingene. Det er fint at “feste igennem” i sommerferien, men hvis festen bare fortsætter bliver det for dyrt, for ensformigt og vi bliver for runde i det.

Vi er udfordret af en halvtom fryser. Vores slagter har ferielukket, og Allégården kommer først d.14.8. Men vi har da øko-medister (fundet på tilbud), ditto kylling, det allersidste kaninsmåkød og lidt fars. Vores kasse fra årstiderne skal spises op, og der er også lidt fra haven. Vi prøver sådan her:

Søndag (i morgen): Røget makrel. Hertil nye kartofler, ærter og persillecreme. Rødgrød til dessert – hvis vi når det.

Mandag: Spinatwraps m. kogt kylling (rester fra i dag), og rødkålstzaziki

Tirsdag: Grøntsagsgryde m.ris. (Aubergine, rød peber, løg, kikærter).

Onsdag: Spaghetti med kødboller i tomat. Bertram har valgt og er med-kok.

Torsdag: Medister. Ovnbagte grøntsager, kartofler, løg, rødbede, til. Desuden en krydderurtecreme. Der skal være til dagens efter også, evt. som sandwich.

Fredag: rester

Lørdag: tror jeg vi går ud og spiser. Vi skal nemlig fejre at ferien er slut og hverdagen snart er tilbage!

Søndag: Pasta med persille og chili. Masser af salat til.

En mening om “Ugens madplan uge 31”

  1. Har også fået lagt madplan igen efter mange ugers slaphed. Det giver sådan en dejlig ro for ugen, der kommer….især, når man mod sin vilje skal starte arbejde igen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s