Ugens madplan uge 20

En lidt utraditionel uge tager sin begyndelse. I dag lever vi af rester fra fødselsdagen i går, samt lidt ekstra.

Allerede Onsdag tager ungerne på lejrskole. Det betyder, at vi har to aftener hvor de voksne bestemmer menuen helt selv. Yeah! Det betyder også, at der skal laves en meget, meget børnevenlig ret fredag, for der skal de små pus bydes velkommen hjem.

Lørdag er vi til fest hos min mor, så der spiser vi ikke noget særligt når vi kommer hjem. Og så er der søndag tilbage…

Vi prøver sådan her:

Mandag: rester. Vi har svampe der skal bruges, så vi starter med ristet brød med flødestuvede svampe. Hvis vi gider, laver vi en spinattærte eller to, vi har også en masse “grønne blade”, der skal bruges.

Tirsdag: Boller (af kyllingefars) i karry m. ris. Gulerodssalat til.

Onsdag: Jambalaya. Nok til to aftener.

Spicy Jambalaya

Torsdag: rest fra dagen før. Salat af sommerhvidkål til. Masser af krydderurter i.

Fredag: Spaghetti carbonara. Masser af grøn salat til.

Lørdag: Fødselsdagsfest hos min mor. Vi spiser rugbrødsmadder når vi kommer hjem.

Søndag: Pølser og kartoffelsalat.

God uge!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s