Ugens madplan uge 13

Påsken er ovre, pausen forbi, ferien slut. Hverdagen starter i morgen. Vi har nydt af være sammen, og det bliver lidt trist igen at skulle hver sin vej om morgenen.

Der er rester i køleskabet, der er bestilt kød fra Allégården, og kasse fra Aarstiderne. Lad os se, hvad vi kan få ud af det.

Mandag: Forårsruller med ris. Det skulle bare være nemt og sprødt i dag.

Tirsdag: Svampeæggekage. Grøn salat (a la tøm køleskabet) og brød til.

Onsdag: Frikadeller m. pasta. Bestemt af Bertram, der er medkok.  Rødkålssalat til.

Torsdag: Der koges fond af rester fra kylling og kanin (fra fryseren), og så laves der Butternutsuppe m. brød, eller croutoner, hvis kokken gider.

Fredag: Pasta m. Aubergine.

Lørdag: Kylling cordon bleu. Bagte kartofler, hvidløgsdressing og spidskålssalat til. Kødet bestemt af Asbjørn, der er medkok.

Søndag: Bager Husbond pizzaer.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s