Ugens madplan uge 12

Jeg har været nede med den dér onde influenza, I ved. Eller, jeg har været megasyg og aner ikke hvad det var. Men jeg er oppe igen, og kan både tale og gå. I mellemtiden har min familie spist rimelig meget pasta, for selvom Husbond gør sig umage, er det svært at nå to menneskers arbejde.

ÆblekageI går fik vi så rester, nogle af den kamufleret i en æggekage. Det var – helt fint. I det hele taget er tingene lidt mere løse i det, vi har nemlig ferie. Det betyder også kage, måske endda hver dag. Men så længe man bager den selv – og skiftes til det – er det ok. I går var det gammeldags æblekage, Asbjørn havde ønsket, vi havde samarbejdet om den.

Vi spiser sådan cirka sådan her:

Tirsdag: Kyllingelår og pasta. (Bestemt af Bertram, der er medkok). Hertil stuvet bladbede. (Bestemt af mig, der skal have ryddet op i grøntsagsskuffen).

OnsdagTarteletter med kyllingefyld. (Vi har kogt kylling på frys).

Torsdag: Ni-kålssuppe. (Jeg tror, vores bliver med brændenælde og kartoffel – samt, naturligvis, en masse kål.)

Fredag: Spaghetti Carbonara. Masser af grøn salat til. Asbjørn har bestemt og er medkok. (Hvis vi ikke er sammen med gode venner i Horsens – nu må vi se, hvad vi kan holde til).

Lørdag: Risotto med østershatte. Brød og grøn salat til. Måske dessert?

Søndag: Får vi huset fyldt med skøre københavnere, der kommer og holder forårsfest. Yeah! Vi skal have kaninragout med brændenældebrød til og en masse rodfrugter i.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s