Ugens madplan uge 5

Vi orker ikke mere. Håndklædet ryger i ringen. Væk med Dogmekassen fra Årstiderne, og ind med Basiskassen. Ikke flere rodfrugter lige nu! Ikke flere persillerødder, skorzonérødder eller selleri. Pause! Vi trænger til fest og farver, kød og chili og ramasjang. En uge (næsten) uden grød og rodfrugter gør godt.

Vi prøver sådan her:

Mandag: Fiskefilet (paneret). Hertil pasta m. pesto. Gulerodsstænger og en rødbedesalat til de voksne. Bestemt af Asbjørn, der er med-kok.

Tirsdag: Jambalaya – en kæmpeportion, så der er til dagen efter også. Ønsket (inderligt) af Husbond.

Onsdag: – samme –

Torsdag: Majschowder. Hertil nachos m. ost. Bestemt af Bertram der er med-kok.

Fredag: Ribbensteg m. grøntsager i fad og svampesovs.

Lørdag: Røget kyllingebryst. Ved endnu ikke helt hvad vi skal have til, men noget med grøntsager i ostesovs.Måske pasta?

Søndag: rester og hyldebærsuppe.

 

2 meninger om “Ugens madplan uge 5”

    1. Hej Stine
      Dejligt, du finder noget du kan bruge! Der var ikke som sådan nogen opskrift, det blev ret improviseret. Kartofler, persillerødder og skorzonerødder samt løg og hvidløg røg i et fad og ind i bunden af ovnen, hvor ribbenstegen allerede havde stået nogle timer og stegt. Under den stod en bradepande med lidt selleri, lidt løg og lidt persillerod og vand – det blev basis til sovsen. Det er ikke stor kunst, men det er dejligt…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s