Ugens madplan uge 4

Næ, der var ikke en kylling i fryseren. Jeg kunne ha’ svoret! Nå, men så må jeg jo finde på noget andet. Suppe skal vi altså ha’, det har jeg lovet.

Mandag: Suppe på en pølsepind, dvs. rester fra fryseren. Vi har alle mulige rodfrugter og en porre, der kan komme i, og lidt kød og melboller.

Tirsdag: Perlebyggrød

Onsdag: Kanin med æbler, mandler og skorzonerødder. Grov bulgur og grøn salat til.

Torsdag: Frikadeller m. kogte kartofler og stuvede ærter og gulerødder. (Bestemt af Bertram, der er med-kok).

Fredag: Falafel – vi har noget svensk tynbrød i fryseren, der kan gøre det ud for arabisk fladbrød. Vi spiser salat, tomat, avocado og rester fra grøntsagsskuffen i. En laber dressing af en eller anden art (har du en idé?)

Lørdag: Tarteletter med rester fra torsdag og lidt kylling (bestemt af Asbjørn, der er med-kok). Måske en dessert. fx. en karamelrand – det ønsker Asbjørn sig rigtig, rigtig meget….

Søndag: Kylling og rodfrugter i fad. En rigtig god sauce til, måske hjemmelavet bearnaise?

 

2 meninger om “Ugens madplan uge 4”

  1. Vi fik falafler i fladbrød i sidste uge. Meget populært (og billigt, selv med økofalafel). Mht dressing så bliver det altid en blanding af tørrede krydderier i creme fraiche/yoghurt. Dild, mynte, knust spidskommen, salt og godt med tørret hvidløg. Lidt usandsynlig blanding, men det virker!
    Knus
    Jennie

  2. Falafel er nemlig godt! Ungerne elsker det, selvom de glemmer det fra gang til gang og skal overbevises igen. Vi endte med at lave en dressing af creme fraishe, hvidløg og seriøs krydderblanding, jeg har lavet som rub engang. Det blev super!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s