Ugens madplan uge 2

Det bliver en uge med dansk vintermad – det var der mange ønsker på fra familien, så sådan er det. Vi krydrer med rigelige mængder af grøntsager, så går det nok.

Alt i alt kommer vi til at spise sådan her:

Mandag: Gryde med hvidkål og kaninpølser. Rugbrød og sennep til.

Tirsdag: Kartoffelsuppe (Asbjørn har valgt og er medkok)

Onsdag: Boller i karry. Ris og gulerodssalat til.

Torsdag: Fiskefrikadeller, rodfrugtfad (persillerod, jordskok, kartoffel), remouladesauce. Rødkålssalat til.

Fredag: Pizzabøf, pasta til.

Lørdag: Stegt flæsk med persillesovs. Dampede ærter til – de smager godt i sovsen. (Bertram har bestemt og er medkok)

Søndag: Porretærte og rester. Hvis der ikke er rester, laver vi en god, fyldig salat til, evt. med kikærter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s