Ugens madplan uge 44

Hvor er det dejligt med alt det efterår!

Vi prøver at spise efter årstiden, og for mig betyder efterår grød, kraftig krydret mad, æbler, kål, kartofler og karry. Der skal også være plads til simreretter, men det er svært at nå til hverdag.

Mandag: Byggrød. Vi spiser den med ristede mandler, æbletern, de sidste hindbær fra haven og sirup.

Tirsdag: Dhal med. raita + naan

Onsdag: Trines kartoffelret m. rugbrød og gnavegrønt

Torsdag: Boller i karry m. bagte rødder og ris. Asbjørn har bestemt og er med-kok.

FredagAndelår – vi laver vores i römertopf og spiser bulgur til.

Lørdag: Lasagne. Rester fra grøntsagsskuffen til. Bertram har bestemt og er med-kok.

Søndag:  Oksegryde med kartoffelmos. Grønne bønner til.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s