Ugens madplan uge 34

Nu tør jeg godt sige det: hverdagen er over os! Med den kommer alle de aftener og eftermiddage, hvor vi skal noget. Fritidsaktiviteter, møder, sammenkomster, alle mulige dejlige ting, der udfordre madlavningen og tidsplanen.

Det skal være nemt, hurtigt, fyldt med grøntsager og proteiner, og ungerne skal gide spise det. Samtidig skal det passe med det, vi har i haven og får i vores gode grøntpose fra Atøf. Det er så skønne, knasende, sprøde, super lækre grøntsager! Vi en megaheldige at have så gode råvarer. Sammen med fjerkræ fra Allégården, og kød fra Grambogårdslagteren udgører de en solid grundstamme i vores forsyninger. Vi glæder os til vi kan bestille mel fra Kragegården gennem Atøf også!

Puslespillet om, hvordan vi får spist op i denne uge, lægges sådan her:

Mandag: Pasta med ostesovs. Grøn salat og tomater til.

Tirsdag: Grøn lasagne. Vi laver vores med bladbede, det funger fint. Fennikel/spidskålssalat til.

Onsdag: Wok med bladbede, hestebønner, hvad der ellers er i grøntsagsskuffenog kylling. Ris til.

Torsdag: Grillet laks. Hertil kartofler (der koges nok til dagen efter også), fennikelsalat og måske en dilddressing.

Fredag: Panderet med Chorizo.  Her kan vi bruge portulak som drys i stedet for karse, eller bruge blomsterkarse fra haven. Salat med melon og kål til.

Lørdag: er vi til fest!

Søndag: rester fra køl og frys. Det bliver noget grøntsagsbiksemad, eller måske en slags omelet. Vi skal have brugt ugens grøntsager inden de næste kommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s