Ugens madplan uge 9

Vi har lavet inventory over fryserens indhold. Det er en dyb tilfredstillelse hver gang, det er sand rigdom at vide hvad man har. Nu har vi lavet listen i Evernote, så håber vi, vi husker at holde ajour den denne gang…

Der kom selvfølgelig nogle ting for dagen. Vi SKAL simpelthen have øllebrød i denne uge, vi har en kæmpepose rugbrødsrester. Det vakum-pakkede kalkunlår er piftet, så det skal bruges. Sammen med det, der er i køleskabet fra grøntsagsposen i sidste uge – og hvem der er hjemme hvornår – har jeg rammerne for ugens madplan:

Mandag: Kogt skinke med kartofler og stuvet hvidkål (vi nåede ikke til den i denne uge).

Tirsdag: Frikadeller. Grove ris og glaserede jordskokker til. Måske tomatsovs, hvis Husbond når det.

Onsdag: Hvid suppe (af kartoffel, skorzonerødder og jordskok). Krydrede kikærter til.

Torsdag: Broccoli-tærte. Gulerodsstænger til. Mellembarnet laver mad – jeg laver tærtebund og broccoli klar, så skal han bare samle og piske fyld sammen. (Jeg kommer hjem tidligst 17.30 og skal gå igen 18.30).

Fredag: Tomatsuppe m. horn og kødboller (Husbond og unger alene hjemme).

Lørdag: Krydret kalkun og andelår i römertopf. Jeg har ikke kunnet finde en opskrift, der passer til det, jeg har i mit hoved, så I må selv hitte på. Det bliver noget med grøntsager og tomatsovs. Jeg tror, vi skal have frisk pasta til.

Søndag: Øllebrød! Vi får flødeskum på, og sørger for, der også er til mandag morgen. Så kan man da kun få en god uge…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s