Ugens madplan uge 6

Novra, hvor har jeg været syg! Sådan rigtig sove-hele-tiden-kan-ikke-spise-noget syg, i hele tre dage! Så rabler alle planer altså.

Nå, men videre i teksten. Vi har fået det dejligste kød fra Allégården, og har også været i smut i Bazar Fyn efter diverse krydderier og andre viderværdigheder, så der er fyldt op i lagrene. Det er nu en herlig følelse!

Vi har en helt almindelig uge under opsejling – madmæssigt kommer den til at se sådan her ud:

Mandag: Pasta Risotto, tomater og brød til.

Tirsdag: Lieret rosenkålssuppe. Tortano til.

Onsdag: Kylling i römertopf. Vores bliver med rødbeder, gulerødder og til sidste en rest fintskåret hvidkål. Ris – eller bulgur –  til.

Torsdag: Spaghetti med kødsovs. Masser af rodfrugter i sovsen, salat af spinat, avocado og ristede paranødder til.

Fredag: Boller i karry af lammefars. Ris og bønnesalat til.

Lørdag: spiser vi i byen, nærmere bestemt på Mafia

Søndag: Rester – eller Gylden Suppe, hvis vi ikke har til et helt måltid.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s