Ugens madplan uge 5

Som ventet kom vi ikke igennem al vores kål – men mine børn skal ha en lille kål-pause nu, ellers tror jeg de strejker. Desuden har jeg den sidste uge haft en voldsom lyst til kød (meget mærkeligt), så nu skal der lidt mere protein på bordet. Vi spiser selvfølgelig stadig en masse grøntsager, og der er faktisk kål på bordet 3 gange – bare lidt mere diskret.

Bortset fra, at jeg ikke er hjemme til aftensmad mandag, er det en helt almindelig uge.

Mandag: rester af pizzaen fra søndag.

Tirsdag: Hvid grøntsagssuppe (med kartoffel, jordskok, selleri og porre). Bacontern til.

Onsdag: Kyllingebryststeg og flødekartofler. Kålsalat til.

Torsdag: Pasta med spinatsovs og dampet laks. Jordskoksalat til.

Fredag: Frikadeller m. kogte kartofler og stuvet hvidkål.

Lørdag: Bøf stroganof m. kartoffelmos. Vi prøver opskriftens vintersalat til.

Søndag: Minestrone – så vi får ryddet op i rodfrugter og kål inden der kommer en ny kæmpe-pose dejligt, lokalt grønt fra ATØF. Vi prøver timian-brødet til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s