Kål (og kartofler).

Kål! Kål og kartofler, det har vi nok af. Så kan man leve længe, billigt. white-cabbage-432608_1280

Jeg har i ugens løb efterspurgt kålopskrifter på facebook, og det er der kommet en masse gode forslag ud af – tak til alle jer, der bidrog! Jeg har valgt at samle dem her, så de er til at finde igen. De falder, groft sagt, i 4 kategorier plus det løse:

Kål i gryde (som oftest med karry eller timian), med forskellige typer kød.

Kål som salat eller råkost

Kål med fars, enten som dolmere eller som farseret kål

Brun-kål

Desuden er der en række andre forslag, fx. stegt (hårdt) så det bliver sprødt, marineret som kimchi, forårsruller, suppe – og bowling.

Igen – tak, allesammen! Jeg vil huske alle jeres godt forslag og bruge groft af dem i de kolde vintermåneder, hvor kål der den grøntsag, der får os igennem.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s