Ugens madplan uge 2

Hverdag. Ting, vi skal til, sene vagter, lange togture og våde cykelture. Og hverdagsmad.

Heldigvis er der jo rigtig meget dejligt hverdagsmad, selvom det skal gå stærkt og være nemt. Vi prøver sådan her:

Mandag: rest fra fryseren. Det er noget kyllingegryde med ris. Vi har også en rest ris i køleskabet, som vi spiser til. Gulerods/hvidkålsråkost til.

Tirsdag: Pølser i karrykål. Rugbrød med smør til. Desuden lægges dej til tortano dagen efter. Den hæver lige så stille i køleskabet.

Onsdag: Hvid grøntsagssuppe m. kartoffel og jordskok. Tortano med ost til.

Torsdag: Kyllingebryststeg i ovn med kartofler. Rødbedesalat til.

Fredag: Lasagne. Marinerede grønne bønner til. De bliver nu nok fra frost…

Lørdag: Nudelsuppe med rejer. Vi spiser med pinde, og slubre suppen i os.

Søndag: Frisk, hjemmelavet pasta med spinatsovs og laks. Desuden broccolisalat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s