Ugens madplan uge 1

Det er altid lidt dejligt at skrive uge 1. Meget forfriskende med sådan et helt nyt år man kan bruge af!

Jeg er på arbejde første del af ugen, resten af familien er herhjemme. Det er lidt ligesom at have ferie, også for mig, for der er rigtig mange pligter som andre tager sig af – dejligt!

Vi skal lette lidt på maden, både af hensyn til pung og badevægt, og det er også det, vi har lyst til nu. Det er det, der er så dejligt ved at lade sig inspirere af årstidernes skiften og råvarernes ditto: man får noget forskelligt på menuen.

Vi har som så ofte før besluttet at holde nytår herhjemme, bare os selv og med en absolut børnevenlig menu. Det er ikke så vigtigt med det nytår længere….

Mandag: Boller i karry med ris. Masser af gulerodssalat til.

Tirsdag: Koteletter i fad med grov rodfrugtmos. Broccoli til.

Onsdag:  Nytårsaften. Menuen er:

Rejecocktail m. hvidløgsbrød.

Fyldt mørbrad m. pasta og gorgonzola-sovs

Citronfromage

Torsdag: rester. Eller hotdogs, hvis der er ikke nogen.

Fredag: Vinterurtefrikadeller baseret på rest af ris og kartoffelmos. Stærk, krydret tomatsovs og pasta til. (Jeg har opskriften fra “Ælle-bælle frikadelle”, jeg skal nok blogge den, hvis den er god).

Lørdag: Grønkålstærte. Let grøn salat til.

Søndag: Mulligatawny – vi laver vores på grønne flækærter og uden kød.

– og så er det hverdag igen….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s