Ugens madplan uge 48

Tak for de søde tilbagemeldinger i sidste uge. Jeg synes selv, det er lidt træls at have så lidt tid til madlavning, men det er jo også en udfordring, man må tage op.

Jeg er gået over til at bestille den lille pose øko-grønt hos vores fødevarerfællesskab, for ellers får vi ikke brugt det hele. I denne uge skal det nu nok gå, selvom jeg må sige, at vi snart ikke orker mere hokkaido – ungerne spiser det ikke, uanset hvad jeg gør. Men jordskokker, persille og gulerødder, ja tak!

Lad os se, hvad det kan blive til…

Mandag: Risengrød. Den laves og sættes i sengen inden vi forlader huset 17.30. Så satser vi på den er klar, når vi skal spise 19.45.

Tirsdag: Kyllingelår og kartoffel/jordskokmos med persilledrys.

Onsdag: Gylden suppe m. ostebrød.

Torsdag: Flæskesteg i kokosmælk og ris. Enten spinatsalat eller grønkålssalat til. Husbond har nemlig fødselsdag!

Fredag: Tomatsuppe m. kødboller.

Lørdag: Er de voksne til Julefrokost, nemlig!

Søndag: Tacoskaller med kødsovs, majs og finthakket grønt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s