Ugens madplan uge 47

Keeeeedelig…..

Ja, ja, jeg ved det godt. Madplanerne er kedelige for tiden. Men sådan er livet ind i mellem, deal with it. Spise skal vi jo, selvom det kniber med tiden. Så her kommer en absolut hverdagsplan.

Mandag: Friskbagt leverpostej med rugbrød. Vi sætter leverpostejen (købt frossen og ubagt hos slagteren) i ovnen kl.17.30 og tager afsted. Den kommer ud igen 19.30, når Husbond kommer hjem. Rødebedesalat af kogte rødbeder til (koges tidligere på dagen).

Tirsdag: Frisk pasta med tomat/grønkålssovs og ristede champignon.

Onsdag: Medister med kartofler og stuvet hvidkål.

Torsdag: Linsecurry med ris. (Opskriften bruger blomkål, her kan du erstatte grøntsagen som du vil, fx. med græskar). Bagte æbler med flødeskum til dessert (hvis vi når det…).

Fredag: spiser vi sammen med de andre fra mellembarnet klasse. Vi skal vist have pizza…

Lørdag: Lasagne. Vi laver en kæmpe portion kødsovs, så vi har noget at fryse ned. Der høvles som altid en ordentlig gang rodfrugter i kødsovsen. Spinatsalat til.

Søndag: rester, hvis der er. Ellers øllebrød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s