Ugens madplan uge 46

Det går ikke helt efter planerne for øjeblikket. Vi fik ikke kartoffeltærte, fordi planlæggeren havde ignoreret det faktum, at der skal kogte kartofler i, og at den derfor fungere bedst dagen efter, man har fået noget med kartofler. For det der med først at koge, og så lave tærte, det kan vi ikke nå til hverdag. Så det blev til brændende kærlighed i stedet og det var bestemt ingen straf.

Fredag fik vi ganske vidst pizza, men det blev fra frys. I sofaen, kun Husbond og jeg. Vi havde udlånt ungerne, og de fik ravioli og fredagsslik et andet sted.

Vi har igen ikke fået bestilt grøntsager, og vi har som sædvanlig ingen penge. Det er jo den rene elendighed! Og lad mig sige det, som det er: det bliver heller ikke i denne uge, at maden bliver eksemplarisk, fyldt med grøntsager og korn. Det bliver lige ud af landevejen, til at nå når man kommer hjem kl.17 og skal gå igen 18.30.

Det bliver sådan cirka sådan her:

Mandag: Rester af Forloren hare, varmet på panden, på rugbrød og måske med et spejlæg til. Hvis vi har spist al haren, tager vi nogle frikadeller op. Blommegrød til dessert. (Laves søndag).

Tirsdag: Er det jo Mortens aften. Så andebryst på ben, ovnkartofler og rødkålssalat!

Onsdag: Linsesuppe. Yngstebarnet er med-kok.

Torsdag: har Mellembarnet tilbudt at lave pasta og pølser – selv! Sådan et tilbud skal man tage i mod, så det gør vi.

Fredag: Æbleflæsk, har yngstebarnet bestemt.

Lørdag: Pizza. Igen, siger du nok. Ja, for vi får en masse børn på besøg, og så er pizza godt. Man kommer selv til at kunne bygge den – altså selv vælge fyld. Måske noget is til dessert?

Søndag: Kyllingegryde. Vi laver en “grundgryde”, mest kylling med kyllingefond. Dernæste fryses ned i portioner. Så kan man tage en op og tilsætte tomat eller kokos, de grøntsager man ønsker, de krydderier man ønsker. Med ris og kålsalat.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s