chili con carne

Ugens madplan uge 45

Min kære Husbond har fået arbejde! Det er så dejligt – men på madfronten betyder det en nedgradering. Fra næste mandag har vi ikke længere den tid vi har nu, til at lave mad. Det betyder endnu bedre planlægning, madlavning til flere dage af gangen og ændrede indkøbsvaner. Vi skal til at lave store portioner om søndagen og fryse ned. Det kan være frikadeller, kødsovs, kødboller, pizza eller som i denne uge, chili con carne. På den måde har vi efter nogle uger en del forskellige “færdigretter” i fryseren, som vi kan hive op, når det skal gå stærkt.

I denne uge spiser vi sådan her:

Mandag: Kylling med fennikel og hokkaido. Grøn salat til (jeg laver mad).

Tirsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler (Husbond laver mad)

Onsdag: Pasta med courgette og champignon. Varm kikærtesalat til, også til madpakke de næste par dage (jeg laver med sammen med mellembarnet)

Torsdag: Majschowder (Husbond laver mad sammen med yngstebarnet)

Fredag: Lammekødboller i tomatsovs. Pasta til. Vores opskrift er fra “Middag Middag” af Nikolaj Kirk. (Husbond laver mad, jeg arbejder til sent.)

LørdagLammetagine med fennikel, yoghurt og citron (vi nåede ikke til det i lørdags).

Søndag: Chili con carne til tre gange. Vi fryser to portioner ned og spiser ris til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s