Ugens madplan uge 43

På den igen! Efter en lille efterårsferie-pause vender vi stærkt tilbage. Vi har rigtig mange ting på programmet denne uge, så der planlægges ret minutiøst for at få det hele til at gå op.

Mandag: Kotelletter i fad. Ris til. Der skal gulerødder enten i eller til. Vi spiser tidligt, kl.17, så vi kan nå at være hver vores sted kl.18.

Tirsdag: Klar suppe. Der koges ben fra frys af, og der findes diverse toppe samme sted. En lille rest kød- og melboller klare resten.

Onsdag: Dampet ørred, pasta og spinat/ostesovs. Mellembarnet er medbestemmer og med-kok.

Torsdag: Blomkålsgratin. Rugbrød til, og hvidkålssalat (vi laver vores med jordskok og mandler). Mindstebarnet er med.

Fredag: Burgere med det hele!

Lørdag: Lamme tagine med fennikel og citron. Cous Cous til.

Søndag: Pasta, pølse og hvidkål.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s