Ugens madplan uge 39

De dejlige grøntsager vælter ind i disse dage. Det er sensommer, vejret er skønt, livet er godt!

Jeg kan ikke faste for tiden, jeg får ondt i maven og det dur ikke. Pyt med det, jeg arbejder videre med min kost på en anden måde.

Ugens madplan ser således ud:

Mandag: rester. Vi har både linsesuppe, bagte græskar, forskellige salater (der vil passe godt til den lille rest kalkunlår), lidt øllebrød osv. Desuden friske, skønne tomater fra drivhuset. De sidste modner nu.

Tirsdag: Speltgrød, der koger færdig i sengen. Vi får æblemos til.

Onsdag: Kylling i peanutbuttersauce – vi laver vores af kyllingelever, og spiser ris og strimlet savoykål til.

Torsdag: Bagt æggekage med new zealands spinat og bladselleri. Palmekålssalat til.

Fredag: Pasta med spinat og bacon.

Lørdag: Kyllingebryst og cremet perlebyg – fra N. Kirks “MiddagMiddag”. Rødebedesalat m. æble, nødder og rosiner til.

Søndag: Fiskefrikadeller, ovnkartofler og majs.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s