Ugens madplan uge 35

Sensommeren flyver om ørene på os. Der er 1000 ting at gøre, vi sanker på livet løs, brombær, svampe, nødder. Vi passer kaniner, der skal have unger snart, vi plukker det sidste i haven og i går lavede jeg 2 jordbærbede.

Og her er, hvad vi skal spise i næste uge – hvis vejret, helbredet og øko-posen fra fællesskabet holder.

Mandag: Pasta med hjemmelavet tomatsovs. Dampet broccoli til. Købt i Fakta – vi er løbet tør for grøntsager!

Tirsdag: Kyllingebryststeg med ris, svampe og kinakål.

Onsdag: Tomatsuppe m.kødboller (Husbond og unger er alene hjemme, og det skal være muligt at nå til trommer 18.05.)

Torsdag: Lammefrikadeller. Bagt hokkaido til.

Fredag: Drengene er alene hjemme! De skal spise kødboller (fra fryseren) varmet i tomatsovs (fra samme sted) og koge pasta til. Spændende!

Lørdag: Vi er sent hjemme. Rester fra frys og ugen der gik. Måske bare madder eller spejlæg.

Søndag: Kyllinge-nuggets. Vi nåede ikke at lave dem i sidste uge, og det er et stort ønske. Jeg tror vi spiser dem i fladbrød, med en god dressing, spidskål og tomater i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s