Ugens madplan uge 34

I denne uge starter vi for alvor, der skal gang i diverse fritidsaktiviter igen, både for børn og voksne. Madplanen indrettes efter det, efter fryserens indhold og ikke mindst efter de skønne grøntsager fra fællesskabet.

Det bliver nogenlunde sådan her:

Mandag: rester fra søndag – gullash med kartofler, stegt spidskål til.

Tirsdag: Boller i karry med ris, porrer til

Onsdag:  Kinakål chop suey. Nudler til.

Torsdag: Kyllingenuggets (med børnekok). Majskolber til, og masser af gnavegrønt.

Fredag: Spaghetti med kødsovs. Nok til at smide noget i fryseren. Klassisk gulerodssalat med lidt rødbede i til.

Lørdag: Årets første hokkaidosuppe. Naan til.

Søndag: Fiskefrikadeller, nok til madpakker også. Kogte rødebeder, kølet, blandet med æbler, peberrod og vendt med skyr til. Jeg skal nok skrive opskriften ned til jer, hvis det bliver godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s