Ugens madplan uge 24

Sommeren er over os! Hurra! Vi gør det let, lækkert og sommerligt.

Mandag: Spinattærte. Tabouleh baseret på perlebyg til. Koldskål med hjemmelavede kammerjunkere.

Tirsdag: Suppe med gulerødder og linser.

Onsdag: Krebinetter. Nye kartofler og spidskålssalat til.

Torsdag: Pasta med kammuslinger. Rucolasalat til.

Fredag: Kartoffelsalat med feta og grønne bønner. Medisterpølse til.

Lørdag: Hel, grillet ørred.Kartofler med dild-smør og grøn salt. Måske skal vi ha noget med rabarber til dessert. Is, måske?

Søndag: Noget med kylling – dagen før får vi nemlig varer fra Allégården, så vi kan få kylling igen. Yeah!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s