Ugens madplan uge 10

Hverdagsmad og 5:2. Det kan forenes sådan her:

Søndag: Lammefrikadeller med lun salat (østershatte og grønkål) og ris

Mandag: Stegte ris m.ris og rejer. Desuden forårsløg, pak choy og æg. Jeg spiser grøntsager og rejer.

Tirsdag: Hvid grøntsagssuppe. Kartofler, persillerod og måske jordskokker.

Onsdag: Pasta med kyllingelever, bacon og spinat.

Torsdag: Tomatsuppe m. kødboller. Broccoli til mig.

Fredag: Fars Pizza.

Lørdag: Tror vi skal have spist den flæskesteg vi har i fryseren. Måske med et par gæster med på spisning. Hvordag vi tilbereder ved jeg ikke endnu.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s