Ugens madplan uge 8

Vinterferie! Sjov, ballade – og start på diæt (se forrige indlæg). Men hey, der skal nok blive plads til kage.

Det hele er lidt mærkeligt, fordi vi er to voksne alene hjemme de to første dage, for derefter at være seks personer i tre dage. Det giver, sammen med indhold i kasser, fryser og køleskab, denne plan:

Søndag: Pasta med svampe og persille. Grøn salat og brød til.

Mandag (fastedag): Grøntsagssuppe, primært med “lette” grøntsager. Suppehorn i til Husbond.

Tirsdag: Kartoffel/blomkålscurry med ris. Stærk og dejlig!

Onsdag: Lasangne. Heri puttes resterne af ugens rodfrugter, måske lige undtaget rødbede. Salat til – baseret på broccoli og rødbede på en eller anden måde.

Torsdag (fastedag): Kylling og grøntsager i wok, bl.a. spidskål. Nudler til (til de andre).

Fredag: Lammekølle. Med hvad og hvordan finder vi ud af, når vi har set grøntsagerne i kassen fra Aarstiderne, og i øvrigt ved, hvor meget tid vi har.

Lørdag: Frikadeller. Kornsalat m. fennikel til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s