Ugens madplan uge 3

Huset dufter af lam, rosmarin og rødvin. Husbond kæmper med en kæmpe lammerullesteg – noget større end forventet. Men det er nu ingen straf, og vi kan sagtens spise resten i morgen  og som madpakker.

Jeg har skiftet kasse hos Årstiderne, og er gået fra stor basis-kasse til en dogme-kasse. Jeg har simpelthen lyst til flere grove grøntsager, jeg savner rødbeder og kål! Derfor kommer planen til at se sådan her ud:

Søndag: restekød af lammerullen fra lørdag i burgerboller. Rødløgskompot i også.

Mandag: Lasagne. Kødsovs nok til at der til pirogger til madpakker. Grøntsagsrester i kødsovsen.

Tirsdag: Hønsekødsuppe. Vi har suppen i fryseren, så det er bare at snitte grøntsagerne i og finde kød/mel boller i fryseren.

Onsdag: Kyllingebryststeg m.citronbønner og Tortano m. mozarella og basilikum. Måske nok til noget madpakke-brød?

TorsdagTorsk i parmaskinke, kartoffelmos og rødbedesalat

Fredag: Pasta m. grønkål og bacon.

Lørdag: Hotdogs. Husbond og knægte alene hjemme….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s