Ugens madplan uge 49

Vi går en dejlig uge i møde, med masser af arbejde, socialt samvær, julehygge og gæster. Nok at se til på den fede måde. Vi kommer til at spise nogenlunde sådan her:

Mandag: Gratin med pasta, spinat og ost (opskrift fra “Everyday Veg” af Hugh Fearnley-Whittingstall). Rødkålssalat til.

Tirsdag: Majschowder m. nachos & chedder

Onsdag: Cajun fiskekrebinetter (opskrift fra “Spar med Jamie“) m. hvidkålssalat. Ovnkartofler til.

Torsdag: Jule tam-tam på skolen, vi medbringer pizza til buffeten.

Fredag: Risengrød til familien inden julecafé på CulturArte, julefrokost for mig.

Lørdag: Kyllingebryst-steg. Jeg kunne godt tænke mig at grydestege den på en eller anden måde, men er ikke helt færdig med at finde på.

Søndag: Mørbrad i wok. Nudler til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s