Ugens madplan uge 36

Det er ved at være efterår. Ja, jeg tør godt sige det højt. Og på en måde glæder jeg mig lidt, for kulinarisk kommer der så meget godt. De første fynske æbler, pærer og ikke mindst de vidunderlige victoria-blommer, som vi spiser som slik for tiden. Dem kan man ikke købe i butikkerne, men kun ved vejboder rundt omkring.

Det er også ved at være tid på smagfulde, tætte, dampende simreretter, svampe, vildt og rodfrugter. Det er så skønt når årstiderne skifter!

Ugens plan kommer til at afspejle efteråret – lidt:

Mandag: Svamperistotto m. koteletter. Majskolber og salat til.

Tirsdag: Krydrede kødboller i tomatsovs m. pasta. Ærter til. Opskrift fra “Middag Middag” af Nikolaj Kirk.

Onsdag: Kylling Korma m. ris. Spidskålssalat m.æble til.

Torsdag: Spelt-grød m. æblemos. Sættes i blød om morgenen, så det skal koge ganske kort inden servering.

Fredag: Fiskefrikadeller m. ovnkartofler og remo-sauce. Grønne bønner til.

Lørdag: Lasagne med kål og svampe. Opskrift fra “River Cottage Veg every day”.

Søndag: Lammekød simret med tomat, selleri og porre.

Hav en dejlig efterårsuge, allesammen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s