Ugens madplan uge 27

Vi er begyndt at bage brød hver dag. Ja, det lyder ambitiøst, men det er i grunden ikke så galt. Det er Meyers hverdagsbrød, og konceptet er enkelt: man har en dej. Man bruger 2/3. Man bruger resten som fordej, og ælter et nyt brød oven i.

Men det betyder at vi har brød hver dag, og det er dejligt! Det smager skønt, og så er der altid noget til ungerne kommer hjem, til madpakker og til aftensmaden. Vi gider sikkert ikke blive ved, men lige nu holder det.

Ellers er det jo den sidste uge inden vi har ferie allesammen. Vi vil hellere i haven og alt muligt end lave mad, så det er enkelt, sommerligt og nemt. Undtagelsen er torsdag, hvor vi får gæster helt fra København.

Mandag: Spidskål, rejer og dild. Brød til. Frugt til dessert.

Tirsdag: Minestrone m.squash, aubergine og meget andet godt. Brød til.

Onsdag:  Mørbrad m. kold kartoffelsalat.

Torsdag: Pulled Pork (vi nåede det ikke i forrige uge, så vi har god gris i fryseren). Salat, spinat, forårsløg til. En eller anden dessert med jordbær, måske Eton mess.eton mess

Fredag: Pasta med pesto, hertil linser m. persille og parmaskinke.

Lørdag: Wok m.bønner, spinat og broccoli. Nudler til. Det skal gå stærkt, for vi er sikkert sultne, når vi kommer hjem fra Danehof marked i Nyborg.

Søndag: Kyllingefrikadeller m. kornsalat

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s