Ugens madplan uge 26

En frygtelig sen Sct.Hans aften. Der er to uger til de voksnes sommerferie, en uge til børnenes.

Nem sommermad skal der til – det kommer her.

Mandag: Pasta m. ostesovs. Bagte løg og ærter til. Frisk frugt til dessert.

Tirsdag: Skinkeschnitzler m. søde kartofler/bønnesalat.

Onsdag: Grøntsagspaté m. perlebyg. Tomatsalat og brød til.

Torsdag: Salad Nicoise (eller noget, der ligner. Salat med æg, tun, oliven, tomat, salat og bønner). Brød til. Måske koldskål til dessert.salad niciose

Fredag: Pasta med persillefløde, asparges, friske ærter og spinat. Brød til.

Lørdag: Lasagne. Grøn salat til. Måske en chokolade-sorbet til dessert.

Søndag: Kylling i fad. Kartofler med i fadet og auberginesalat til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s