Ugens madplan uge 20

Det bliver så enkelt, at det næsten er pinligt. Lidt meget pasta også, I know. Men hey, det er en travl uge, og vi skal også nå en 10-års fødselsdag.

Her kommer det så:

Mandag: Kyllingelår og bulgursalat.

Tirsdag: Fiskefilet, ovnkartofler og dampede grønne asparges.

Onsdag: Ravioli med ostesovs, tomatsalat til. Til dessert: lagkage.

Torsdag: Spaghetti med kødsovs. Gourmetbønner til, hvis jeg når hjem til aftensmad.

Fredag: Lasagne. Grøn salat.

Lørdag: Frikadeller m. nye kartofler og smør. Spidskål til, enten dampet eller som salat.

Søndag: rester fra børnefødselsdag, nok mest pizza og pølsehorn. Gnavegrønt.

Okay, det er faktisk pinligt. Men så ved I også, at vi er rigtige mennesker.

Reklamer

2 meninger om “Ugens madplan uge 20”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s