Kom nu, forår! Nu skal der snart noget friskt grønt på bordet! I mellemtiden må vi lade os nøje med hengemte vintergrøntsager, og importvarer. Det bringer denne ugeplan frem i lyset:
Mandag: Aubergine m. tahin, kyllingemedister og brød.
Tirsdag: Kødboller i tomat, pasta til og dampet romanesco.
Onsdag: Stegt lever, ovnkartofler og let stuvet spidskål.
Torsdag: Kikærter og søde kartofler i kokos. Ris til. Pandekager til dessert.
Fredag: Ovnbagt laks, frisk pasta og ostesovs. Påskesalat til.
Lørdag: Sandwich m. forskellige pålæg – smør selv.
Søndag: Helstegt kylling m. nye kartofler og grøn salat.
Vi ved ikke helt, hvor mange familie-medlemmer, der spiser stegt lever, men jeg elsker det, det er billigt, og helt vildt hurtig mad. Jeg håber, Husbond spiser med (han ved det ikke helt), eller er der i hvertfald nok til madpakke til mig dagen efter. Spiser I lever hjemme hos jer? Har I en yndlingsopskrift eller får I det bare aldrig?