Ugens madplan uge 15

Kom nu, forår! Nu skal der snart noget friskt grønt på bordet! I mellemtiden må vi lade os nøje med hengemte vintergrøntsager, og importvarer. Det bringer denne ugeplan frem i lyset:

Mandag: Aubergine m. tahin, kyllingemedister og brød.

Tirsdag: Kødboller i tomat, pasta til og dampet romanesco.

Onsdag: Stegt lever, ovnkartofler og let stuvet spidskål.

Torsdag: Kikærter og søde kartofler i kokos. Ris til. Pandekager til dessert.

Fredag: Ovnbagt laks, frisk pasta og ostesovs. Påskesalat til.

Lørdag: Sandwich m. forskellige pålæg – smør selv.

Søndag: Helstegt kylling m. nye kartofler og grøn salat.

Vi ved ikke helt, hvor mange familie-medlemmer, der spiser stegt lever, men jeg elsker det, det er billigt, og helt vildt hurtig mad. Jeg håber, Husbond spiser med (han ved det ikke helt), eller er der i hvertfald nok til madpakke til mig dagen efter. Spiser I lever hjemme hos jer? Har I en yndlingsopskrift eller får I det bare aldrig?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s