Ugens madplan uge 14

Hverdagen kommer spurtende ind fra højre og tackler en hyggelig, opbyggelig og afslappet påskeuge – tirsdag går det løs igen, med lock-out und alles. På mad-fronten ser det derfor således ud:

Mandag: Skinke, pasta og blomkålssalat

Tirsdag: Minestrone (et hvilested for dine rodfrugter)

Onsdag: Gulerodsgratin og perlebygsalat (opskrift fra “Nem nordisk mad” af Trine Hahnemann)

Torsdag: Boller i karry m. grove ris. En nem kikærtesalat til – det bliver noget med tomat og chili.

Fredag: Pizza (hjemmelavet) m. chorizo og andet godt. Grøn saml-selv salat til.

Lørdag: spiser vi hos gode venner, der har kobber-bryllup. Det blir sjovt!

Søndag: rester fra køl og frys, og bagning af pølsehorn til ugen, der kommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s