Nu skal der grøntsager på bordet! Slammer-mad er godt, men jeg savner hurtigt noget mere substantielt. Sidste uges store succes var uden sammenligning lammeburgerene i går – tænk at rester kan smage så godt! Lammekød fra i lørdags, ristet sprødt på panden, blandet grønt salat, tomatrelish, dressing med mynte og lime, avocado og friskbagte fladbrød a la Hugh. Et fuldendt, nemt og sundt måltid. Det gør vi igen!
Nå, men til denne uge. Mere grønt, mere sundt, men også plads til nas og nydelse, det er jo da ferietid og hyggetid. Desuden har jeg fået Nigella Lawsons nye kogebog “Nigellissima – italiensk inspiration”, der har rigtig mange namsede pastaretter, og en enkel skal da testes.
Altså:
Mandag: Æggekage m. kartofler og bacon. Tomater til – coleslaw fra søndag til mig.
Tirsdag: Linsesuppe m.oksefars. Hertil citron og skyr.
Onsdag: Rodfrugt-reste fad og kyllingemedister. Stuvet spinat til.
Torsdag: Kuller m.perlespelt og fintsnittet hvidkål/æble/appelsin.
Fredag: Lammefilet m. marinerede majroer
Lørdag: Massiv makaroni a la Lawson (nej, det er ikke sundt – men det er dejligt!) – spinat/blandet salat m. ristede frø til
Søndag: Rester fra lørdag (påskefrokost m. familien, så vi er nok ikke så sultne…)