Ugens madplan uge 10

Nå, okay, det var ikke helt fantastisk i sidste uge. Mandag duede nærmest ikke, faktisk. Grøntsagspostejen var ikke noget hit, grøden heller ej. Til gengæld var det super i Torsdags, jeg endte med at gøre nogenlunde som opskriften forslog, og lavede desuden en blomkålssalat til. Den er simpelhen fantastisk! Hvis du ikke har prøvet det, så gør det.

Denne uge skal være lidt mere børnevenlig. Desuden er der en fødselsdag i næste uge som fejres allerede lørdag, derfor lidt ekstra den dag.

Vi prøver:

Mandag: Svinemørbrad i fad med forårsløg. Pasta til. Og spidskålssalat.

Tirsdag: Stegte ris (rester fra søndag) med rejer og æg, resten af spidskålen i. Kikærtesalat til.

Onsdag: Kyllingebryster m.ristotto (opskrift fra “MiddagMiddag” af Kirk). Grøn salat og resten af kikærtesalaten til.

Torsdag: Fiskefrikadeller. Ovnkartofler, og små bagte rødbeder.

Fredag: Pasta med pesto. Skinkeschnitzer og tomatsalat til.

Lørdag: Enten Osso Buco eller svinekæber, afhænger af hvad slagteren har. Brassieres i mørkt øl. Kartoffemos og smuk rødbedesalat til.

Søndag: rester og hvidkålssalat.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s