Ugens madplan uge 5

Den sidste af de “nemme” uger. Næste mandag starter Husbond på nyt arbejde i København, og så skal der laves nem og hurtigt mad, for så er der ingen hjemme før kl.16.30. Nå, den tid, den sorg. Lige nu ser planen således ud:

Mandag: Indisk. Bønner m. hvidløg, kartoffelcurry, aubergine m. yoghurt. Hertil ris, naan og raita. Det virker lidt vildt, men vi får besøg, og vi skal have til frokost dagen efter også. De fleste opskrifter er fra den fine, gamle kogebog “Forunderlige dufte“.

Tirsdag: Lammekødboller i tomat m. linser. Pasta til, råkost af rødbede, pastinak og æble.

Onsdag: Risengrød – årets sidste. Reste-salat af det sidste i grøntsagskassen til mig.

Torsdag: Gunnars torsk i fad. Let moderet, selleri i også. Grove ris til, og kålsalat af hvidkål, kålrabi og wasabi. Yeah!

Fredag: Blomkålssuppe m. osteboller. Hvis vi er hjemme – vi kunne finde på at spise ude i byen et sted….

Lørdag: Mørbrad a la saltimbocca på kartofler. Jeg finder på opskriften undervejs.

Søndag: Hønsekødsuppe fra frys. Vores egen, naturligvis.

Men måske kan du hjælpe med det med de hurtige opskrifter? Tør man udbede sig din allerbedste opskrift, der kan laves på 30 min.?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s