Ugens madplan uge 4

Jeg er bagud, jeg ved det godt. Beklager.

Nå, men her er den. Hverdagsmad my way.

Mandag: Dijon-kylling m. brune ris.

Tirsdag: Stegte ris, med diverse grøntsager til.

Onsdag: Skinke med ovnkartofler og coleslaw.

Torsdag: Pasta med stuvet spinat og stegt laks. Dampet romanesco til.

Fredag: Ravioli med ostesovs. Salat af rucola og tomat.

Lørdag: Okseragout m. bagte rødbeder og jordskokker.

Søndag: Pirogger med oksekød. Hertil chili-bønner . Istedet for at proppe bønner i piroggen, spiser de voksne dem simpelthen til.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s