Ugens madplan uge 2

Endnu en hverdagsuge.  Maden skal være varm og krydret, skal den! Og fyldt med grøntsager, så vi har noget at stå imod med, når det bare er gråt og regnfuldt hele tiden.

Der må meget gerne være rester til frokost, og ellers er der en rest harira i fryseren. Ungerne spiser madpakkeboller, der er bagt med skinke, majs og masser af grovmel.

Nå, men sådan her bliver det så:

Mandag: Kylling m. appelsin og mandler (Opskrift fra Katrine Klinkens “Måltider”). Hertil bulgursalat og resten af grøn salat fra weekenden.

Tirsdag: Boller i karry med ris. Hertil gulerodssalat.

Onsdag: Æggekage med resten af grøntsagerne. Rugbrød til, frugt til dessert.

Torsdag: Mousakka af hakket lam m. både aubergine og kartoffel. Dampede gourmetbønner til.

Fredag: Spaghetti carbonara. Hertil grønkålssalat.

Lørdag: Chili con carne a la Fru Plum. Ja, det er en kæmpeportion, men det er rigtig godt at have i fryseren.

Søndag: Kikærter i karry. Blandet grøn salat til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s