Ugens madplan uge 46

Så er tiden inde til at revidere en lille smule igen. Vi skal spise for lidt færre penge, og vi skal have ungerne mere på banen. Derfor vil der (sandsynligvis) være mere pasta på planen igen😉

Men vi er ikke til sinds at opgive den gode grøntsagsstil, så jeg prøver at få indarbejdet et solidt antal stadigvæk. Første forsøg ser sådan her ud.

Mandag: Kyllingefrikadeller m. bulgursalat og fennikel/kikærtesalat.

Tirsdag: Oksekødet fra suppen søndag får en tur på panden og bliver til fyld i pitabrød. Masser af grønt til/i.

Onsdag: Altid-mæt grød m.skyr og friske blåbær

Torsdag: Torsk i karry og kokos. Brune ris til, og dampet broccoli.

Fredag: Pasta med pesto. Avocado-linsesalat til.

Lørdag: Grøntsagslasagne. Grøn salat til. Måske en dessert, hvis nogen har lyst til at lave den…

Søndag: Linse-suppe m.oksekød. Citron, skyr og boller til.

3 meninger om “Ugens madplan uge 46”

  1. Mange tak, begge to. Det er så dejligt, når det man laver gør gavn. Jeg prøver at nå at kigge over en af dagene, Dansken.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s