Ugens madplan uge 40

Efteråret er her med regn og rusk. Jeg får altid sådan lyst til varm suppe, når vejret er sådan. Og kød. Og bær. Og masser af svampe og rodfrugter og kål. Jeg har faktisk savnet det!

Mandag: Fiskefrikadeller og ratatouille. (Jeg har fiskefarsen færdig på frost, det giver tid til det andet.)

Tirsdag: Resten af ratatouillen (evt. støttet af en rest kødsovs fra frys) laves til lasagne med friske plader. Grønne bønner med feta til.

Onsdag: Gryde med søde kartofler, chorizo og kikærter. Og æg! 

Torsdag: Suppe med kartoffel, pastinak og savoykål (eller hvad der nu er tilbage i grøntsagsskuffen). Baconknas til.

Fredag: Koteletter med salvie (a la Jamie Oliver). Kartoffeltern er der i retten, tomatsalat til.

Lørdag: Braiseret oksesteg m. mos. Bagte æbler m. flødeskum til dessert.

Søndag: Bagt hokkaido og kylling.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s