Ugens madplan uge 36

Det kræver sin planlægning for tiden, og det er ikke alt der lykkes. Dels kommer der ofte noget hverdag ind, og dels bor vi et sted i Danmark, hvor det ikke er så lige til at skaffe alle råvarer lige når man synes. Auberginer, fx., eller kalvehjerter. Til gengæld kan man nyde de frisk fynske råvarer, når de er der, og så må planen laves om. Hjemturen Fredag bød på lidt af hvert (ok, øllen er snyd, den er bare fra Brugsen, men hey, den er da fynsk!)

Skrubber, discovery-æbler, Clara Friis-pærer, lammekølle, hakket lam, kærnemælk, feta, øl, bacon og brie.

Til sagen:

Mandag: Gryde med kyllingestykker, grøntsager, kartofler og karry. Marinerede grønne bønner til.

Tirsdag: Salat af ørred, spinat, æble, brombær og chili, samt kogte havrekerner. Æblegrød med mælk til dessert.

Onsdag: Efterårs-råkost med spidskål, æble og nødder m.dild-dressing.. Kyllingefiletter og grovbrød til.

Torsdag: Chili con carne (børneudgaven med oxe-hak) med majs og ris.

Fredag: Pasta med laks. Tomatsalat m. feta og oliven til.

Lørdag: Dahl (tyk linsesuppe) m. hakket spinat, chapati og yoghurtdip.

Søndag: Æbleflæsk med rugbrød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s