Ugens madplan uge 34

Hverdagen er her for fuld udblæsning, Husbond har 4 (fire!) vagter til 17 denne uge, jeg er væk til sent to dage midt på. Vi må slække på alle principper og simpelthen få det til at glide så godt vi kan. Man når langt med  planlægning, fx. har vi kogt en kylling i dag søndag, den skal blive til aftensmad både mandag og tirsdag – det kan redde os tirsdag, hvor Husbond kommer ræsende hjem halv seks og drengene skal være til spejder  halv syv.  Pjeewww!!!

Mandag: Korn-otto med ærter og kylling. Grønne bønner (fra haven!) til.

Tirsdag: Pita-brød m. kold kylling, tomat, agurk og feta.

Onsdag: Tomat-suppe

Torsdag: Souffle m. spinat og pasta. Opskrift fra “River Cottage: Veg everyday.”

Fredag: Krebinetter m. chermoulata, tomat/bønnesalat og karofler.

Lørdag: Salat Nicoise m. flutes. Tun på den dyre, men rigtige måde. Koldskål til dessert – restespisning af kammerjunkere!

Søndag: Brasieret lammeskank m. …et aller andet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s