Ugens madplan uge 31

Her kommer så den virkelige udfordring: at få madplan og hverdag til at gå op. Jeg slækker gerne på principper for at give plads til at få ting til at fungerer – omvendt trænger  vi virkelig til at der sker noget. Madplanen ser derfor således ud:

Mandag: Frikadeller m. bygkorn og spidskålslaw lavet på skyr

Tirsdag: Lieret blomkålssuppe m. varme ostemadder på grovbrød

Onsdag: Squash og løg med krydrede kikærter. Gode pølser  (1. til hver!) og grovbrød til. (Opskrift fra “River Cottage Veg Every Day!” – den er altså god!)

Torsdag: Andebryst og små, nye rødbeder i yoghurtdressing. Ovnkartofler til.

Fredag: Grov pasta med broccoli-pesto, kyllingefiletter og salat af pluksalat, spinat  og hindbær fra haven.

Lørdag: er vi ikke hjemme.

Søndag: grove rolls m. salat, tomat, hummus og div andre grøntsager.

Hvad siger I? Kan man se forskel i forhold til, hvordan planerne plejer at se ud?

2 meninger om “Ugens madplan uge 31”

  1. Tak, Hanne. Jeg vil varmt anbefale blomkålssuppen, det med at liere er en helt særlig ting, der gør suppen helt blød og lækker – og gør den til børnenes livret! Det er Husbond, der laver den, det ham, der har tålmod til den slags.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s