Ugens madplan uge 26

Sct. Hans kom og gik, mere stormfuld end regnfuld. Der var grill i haven og verdens mindste bål, for det blæste ærlig talt temmelig pænt. Om en uge starter ferie-ræset, og så skal der ske alt muligt andet. Men forløbig er der en hverdagsuge, der skal leves. Det er sidst på måneden, og vi skal have spist det, der er i fryser og i spisekammer. Det betyder desværre en del kød og ikke noget fisk. Vi skal spise nogenlunde sådan her:

Mandag: Spaghetti med kødsovs. Broccoli til.

Tirsdag: Koteletter m. nye kartofler og jordbærsalat.

Onsdag: Lun perlespelt-salat m. spinat og bacon. Brød til. Koldskål til dessert.

Torsdag: Pølsegryde m. ris.

Fredag: Ravioli m. tomatsovs og en eller anden salat.

Lørdag: Frikadeller, nye kartofler og div. grøntsagsstænger. Eller måske er vi ikke hjemme, vi kan godt hænge fast i en anden tidsalder .

Søndag: Bålgryde, om vejret vil. Cowboy-chili con carne m. brød, serveret i skåle ude ved bålet. Håber vi….

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s